#Зимуємо_Разом у кімнаті інтелектуального єдиноборства?

  • #Зимуємо_Разом у кімнаті інтелектуального єдиноборства?
24/01/2023

#Зимуємо_Разом у кімнаті інтелектуального єдиноборства?

Все таки у нас марафон боротьби, а значить волонтерам слід бути готовими вступити в поєдинок. Але не треба перейматись за їх здоров'я, адже це спаринг аргументами.

Вчора відбулась друга зустріч наших благодійників із Дмитром Ляховецьким - експертом із ведення ефективних переговорів, ораторського мистецтва, управлінських поєдинків і членом дружнього клубу Rotary Club "Kharkiv Multinational".

Мета: зіграти в "Управлінські поєдинки" або вступити в інтелектуальне, публічне протистояння та проявити свою ораторську майстерність у вирішенні заданої конфліктної управлінської ситуації. Неймовірно, але за 30 хвилин гри учасники переживають і осмислюють події, які в реальному житті тривають місяцями або роками.

Управлінські двобої загартовують характер. Навіть ті волонтери, які вважали, що життя вже зробило їх сталевими та аргументовано-пробивними, підкреслили для себе багато моментів. Наприклад, побачили як колеги залишаються "позитивними героями". Без образ. Без бійки. На самих лише доводах.

Відгук одного з гравців це підтверджує: "Сьогодні, коли був у ролі глядача, мав час зробити нотатки та більше чув сторони конфлікту. Раджу всім спробувати взяти участь у тренінгу, хоча би в якості глядача. А там втягнетесь".

Дякуємо Дмитре за модерування поєдинку, а простору Я І МОЯ ШКОЛА, що знову приютили.

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024