На поточну дату, що нового у Добробата?

  • На поточну дату, що нового у Добробата?
19/04/2023

На поточну дату, що нового у Добробата?

Цвіте та пахне довкола, а так - усе по-старому: лікарня, що тривалий час була під загрозою прямих обстрілів ворога, плити, ПВХ панелі, прозорий тент, монтажна піна, цвяхи, молотки та ін.

Модератор роботи на всіх, основних об'єктів Ольга Скорова регуляро публікує "медійне резюме" робочого дня. Цього понеділка Оля розповіла, що більшу частину часу добробатівці присвятили поверненню світла (у прямому сенсі) хірургічному відділенню однієї із лікарень Харкова. Бо до цього, минолої весни, хтось закрив вікна сендвіч-панелями та занурив операційні в непроглядну темряву.

Може для того, щоби врятувати скляні вікна від уламків ракет? Не відомо та сьогодні немає значення, адже безпекова ситуація дозволяє пацієнтам вийти з сонцем на побачення. До речі, наші хлопці так і зробили: деякі далекоглядні волонтери взяли бутерброди та паски, а тому всією бригадою, прямо під деревами смакували.

Очільник осередку Павло Філіппенко каже, що наразі у харківському Добробаті близько 100 активних учасників. Серед них є як професійні будівельники та промислові альпіністи, так і люди, котрі до війни й викрутки в руках не тримали. Але вони з нами і їм подобається бути корисними.

Любите допомагати? Приходьте до нас! ЗАПРОШУЄМО заповнити ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ:
- на сайті: https://www.dobrobat.in.ua
або
- в Telegram-каналі "Добробату": https://t.me/dobrobat_in_ua

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024