Є надія, а значить буде нова благодія!

  • Є надія, а значить буде нова благодія!
25/01/2023

Є надія, а значить буде нова благодія!

Надія - це не тільки почуття, яке збагачує повсякденне життя. Це назва дружнього Ротарі клубу, з членами якого ми збагачуємо волонтерський рух на Харківщині доброчинними проєктами.

Цього тижня, для акції "Допомога військовим у Бахмуті", яку запустили ротарійки із Rotary club "Kharkiv Nadiya", ми передали продукти з європейської фури: поділились солодкими та солоними смаколиками польського, португальського та голандського походження, а саме офісів корпорації Bidfood у місті Люблін Bidfood Farutex, окрузі Сінтра Bidfood Portugal та місті Еде Bidfood Nederland. А допомагали пакувати передачку дівчата з сателітного клубу Rotary Satellite Club Kharkiv "New Level Universe".

Також для військових Бахмутського напрямку була передана пачка мотиваційних листів від дітей із Канади. Нагадаємо, що ідея підготовки листівок належить нашій одноклубниці Ользі Яловенко, яка зараз проживає у канадському містечку Карлтон Плейс, і за підтримки регіональних медіа втілила проєкт у життя.

Взагалі Ротарі - це СЛУЖІННЯ, інтернаціоналізм, товариськість, поширення доброї волі та взаєморозуміння, просування високих етичних стандартів, піклування про інших, ЗМІЦНЕННЯ доброї волі та МИРУ!

І ми зробимо все, щоби наші клуби та гуманітарні ХАБи функціонували попри війну, залякування населення, загрозу знищення наших майнових і немайнових благ! Слава Україні!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024