За допомогу всяку нам знову виписали подяку!

  • За допомогу всяку нам знову виписали подяку!
27/01/2023

За допомогу всяку нам знову виписали подяку!

На цей раз від народного депутата України - Вікторії Кінзбурської. І хоча написали на ім'я команди Rotary Club Kharkiv "New Level", але врахували внесок кожного з 57 членів клубу.

Тому що коли війна ввійшла в життя, або життя в війну, ніхто не опустив руки. Не дозволив ворогу насадити думки: "Я нічого не вдію, нічого не зміню, від мене особисто нічого не залежить, я ні на що не впливаю, я лише крапля в морі".

24 лютого ми змінили індивідуальні опори, на колективні, щоби не втратити контроль над життям і знайти протидію подіям довкола.

І знаєте, що ми зрозуміли на 338-й день війни? Що шукали одну, а знайшли вже 338, а завтра буде 339 протидій, проєктів, справ, варіантів, які тримають нас і завдяки яким тримається рідний Харків!

Бо служіння за один раз не виконати. Так само як і не зробити поодинці. Тому ми щиро вдячні за цю відзнаку депутатського рівня, яка додала нам сил і надалі покращувати свої благодійні вміння! Усе буде Україна!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

24/02/2024
Всеукраїнський Центр Ротарі: всі напрямки служіння під одним дахом!
23/02/2024
Нас у благодійність втягують і за це дякують!
22/02/2024