Тепло в будинок - це гідний вчинок!

  • Тепло в будинок - це гідний вчинок!
23/01/2023

Тепло в будинок - це гідний вчинок!

Від початку бойових дій, у Харкові було пошкоджено понад 140 об'єктів КП "Харківські теплові мережі". Зараз на 85 ведуться ремонтні роботи, інші відремонтувано. Але ці дані можуть змінитися будь-якої миті, бо загроза обстрілів поки що не зникла.

Тоді як у передмістях Харкова, особливо північних, ситуація ще гірша. Наприклад, у багатьох будинках у Циркунах та Черкаській Лозовій немає газу, у Золочеві та Дергачах - регулярні пориви газогону через хаотичні "прильоти".

Мета російського агресора дати харків'янам змерзнути. Але у Ротарі ХАБу є посестра Ірина, яка знайшла протидію.

У грудні Іра написала проєкт "Обігрів домогосподарств деокупованих селищ Харківської області" за допомогою буржуйок-пічок. Короткостроковим результатом визначила забезпечення приблизно 150 осіб теплом та їжею. А довгостроковим - використання цих печей для приготування їжі та обігріву в мирний час, як альтернативне та більш надійне енергетичне джерело.

Програму було успішно презентовано донорам із Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health, які профінансували проєкт. На грантові кошти ми закупили 27 пічок TERMIT TT, сформували список родин, які дійсно потребують допомоги та протягом січня доставляємо буржуйки в малоопалювальні будинки Харківщини.

Пишаємось вчинком Ірини та дякуємо Альянсу за спонсорування наших благодійних дій!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024