Разом із айті на ворога сердиті!

  • Разом із айті на ворога сердиті!
25/01/2023

Разом із айті на ворога сердиті!

Усі ми знаємо, що спільний ворог єднає. Як державне, так і благодійне, так і комерційне. Яким чином? Людським перетином.

Чи то теорія 6 рукостискань, чи легенда "Харків одне велике село" в дії. Хай там як, але всі благодіять. Відверто кажучи, так і організовується левова частка того, що робиться по волонтерці в нашому місті. Під час війни, коннект між людьми (як всередині, так і ззовні) став просто залізобетонним. За словами нашого президента Павла Філіппенка, в Ротарі ХАБі часто буває так:

"Ало, Павло? Мені ваш контакт дала Марина, ви колись їй допомогли. Вона сказала, що ви шукаєте фінансову підтримку, аби доставити гуманітарний вантаж із Фінляндії. Ми з колегами та іншими побратимами хочемо взяти участь".

І нещодавно так і сталось. Нам зателефонували айтішники з компанії Kharkiv IT Cluster, Ольга Шаповал, Валерій Красовський та IT-компанія Sigma Software Group, Дмитро Бабенко та IT-компанія ErgoServ, Яворович Даниель та IT-компанія Dysnix, Роман Гребінник та IT-компанія DevPace, IT4Life.

У ході телефонної розмови, ми повідомили всі умови, зокрема скільки, на що та куди задонатити. Просили будь-яку, а вони пожертвували 75% від усієї суми - 120 000 грн. Решту грошей, а саме 42 000 грн зібрали ротарійці з 8-ми харківських клубів і сателіти, тільки щоби фура з фінськими буржуйками якомога скоріше доїхала до Харкова!

Для того, щоби врешті-решт "розрулити", треба не припиняти рулити. Дякуємо всім, хто довіряє та з нами разом перемогу наближає!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024