Це - перший вдячності-спіч за проєкт "Фінська піч"!

  • Це - перший вдячності-спіч за проєкт
27/01/2023

Це - перший вдячності-спіч за проєкт "Фінська піч"!

Таких відео/фото промов у нас заплановано дуже багато. Можливо навіть 648 медійних подяк, бо саме стільки буржуйок отримала команда Ротарі ХАБу від фінської, некомерційної асоціації Omri ry - Pro Ukraina.

Omri ry - це команда благодійників із міста Гельсінкі, мета яких розповідати фінам як вони можуть допомогти Україні. Іншими словами, друзі виступають сполучною ланкою між тими, хто може, але не знає як і тими, хто потребує, але не знає до кого звернутись.

Ось так завдяки виконавчому директору асоціації пану Тапіо, вдалось реалізувати актуальний проєкт "Буржуйка-піч", який краще переіменувати на "Фінська піч". Бо ці сталево-металеві вироби спеціально збирались на трьох заводах у Фінляндії, щоби сьогодні зігрівати харків'ян. Зокрема тих, хто зимує на передовій.

Як хочеться постійно тегати всіх, хто допоміг! Наприклад, одноклубника Ярослава Федоркова, який контролював процеси в самій Фінляндії. І мега-команду айтішників Sigma Software Group, ErgoServ, Dysnix, DevPace, IT4Life, Kharkiv IT Cluster, які допомогли сплатити доставку фури. Ще 8 ротарійських клубів і ротаракти, які взяли фінансову участь.

Тегати для того, щоби говорити про чистоту своєї благодійної роботи. Щоби знати кожного, хто зігріває наших людей в холодну погоду! Щоби об'єднати ще більше тих, хто знає як наближати українську перемогу!

Ми єдині з тими, хто каже Слава Україні!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Песиків рятувати - щастю межі не знати!
12/04/2024
Наша допомога не знає кордонів!
07/04/2024
Не в службу, а в дружбу!
06/04/2024