А в ЗСУ все пучком!

  • А в ЗСУ все пучком!
24/01/2023

А в ЗСУ все пучком!

На днях ми знову перевіряли чи все козакам поклали.

Взагалі, наш Ротарі ХАБ серед підопічних налічує багацько військових частин: кілька з Харківщини, кілька з Сумщини, кілька з Донеччини. Але головне те, що на 335-й день війни спроможні забезпечити всіх!

Дякаємо партнерам, що нашим волонтерам завжди є чим підтримати фронтових менів.

Зокрема вдячні міжнародному бізнесу - корпорації Bidfood, а саме польській філії з Любліну, офісу компанії в Португалії Bidfood Portugal та Голандії Bidfood Nederland. Європейські смаколики, які ми отримали минулого тижня, вже доставляємо за призначенням. Актуальним напрямком залишається Бахмут і околиці міста. Невдовзі продукти отримають військові та цивільні.

Україна - це Європа. Тому підтримка українців - це погляд європейців у спільне майбутнє. Якою би не була дорога, всі розуміють - ми точно здобудемо перемогу!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #благодійність #підтримка #підтримуйукраїну #standwithukraine #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

24/02/2024
Всеукраїнський Центр Ротарі: всі напрямки служіння під одним дахом!
23/02/2024
Нас у благодійність втягують і за це дякують!
22/02/2024