Герої не вмирають! Воїни світла захищають, доки про них пам'ятають!

  • Герої не вмирають! Воїни світла захищають, доки про них пам'ятають!
25/03/2023

Герої не вмирають! Воїни світла захищають, доки про них пам'ятають!

Втрати української армії у війні є службовою інформацією та підпадають під гриф обмеження оприлюднення. Кількість загиблих військових повідомлять після перемоги. Для чужих - це державна таємниця. І тільки рідні вже знають імена всіх, кому в очі більше не подивитись, хто тепер буде тільки снитись.

Сьогодні команда Ротарі ХАБу тужить за Артуром Шишкіним - військовим медиком, волонтером, засновник благодійного фонду Зубний Фей, спортсменом, чоловіком, батьком двох доньок, другом, побратимом., який загинув під час виконання бойового завдання.

Цього героїчно-полеглого воїна особисто знав наш одноклубник - Сергій Сидоров. Він вважав Артура спорідненою душею, світлою людиною, який до війни безкоштовно лікував зуби діточкам із багатодітних сімей та дітей із дитячих будинків. А після повномасштабного нападу росії, поїхав на фронт рятувати поранених, зокрема транспортувати бійців до шпиталю. Також Артур встигав видавати гуманітарку цивільним, яких зустрічав по дорозі.

Його смерть - нестерпна втрата для країни, міста, товаришів по службі, колег, друзів, але найголовніше - дружини та двох доньок.

Висловлюємо щирі співчуття та закликаємо ВШАНУВАТИ ІМ'Я справжнього сина української нації ФІНАНСОВИМИ ПОЖЕРТВУВАННЯМИ!

‼️Перейдіть за посиланням і зробіть переказ‼️ (отримувач - дружина Артура)
https://send.monobank.ua/jar/4VtaS8t7TL

Кожну добу, продовжуємо боротьбу, допоки не здолаємо російську орду!
Слава Україні!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024