Усе чудово, бо є протипожежна система оборони!

  • Усе чудово, бо є протипожежна система оборони!
12/04/2023

Усе чудово, бо є протипожежна система оборони!

Протягом березня, волонтери Ротарі ХАБу активно видавали генератори харківським військовим. Бо необхідність у електроенергії на фронті, в першу чергу, бойова - завдяки генераторам, бійці мають змогу заряджати тепловізори, дрони, квадракоптери та інші технічні засоби.

АЛЕ як і будь-який прилад, генератор може зашкодити, тому що працює в воєнних умовах. Не завжди безпекова ситуація дозволяє перед заправкою дати засобу час охолонути, не завжди солдати встигають захистити його від дощу та надмірної вологи, а командування - забезпечити пересувний штаб всіма пристроями протипожежної оборони (зокрема вогнегасниками).

Ми вважаємо, що у наших бійців достатньо питань для врегулювання, а от пошук і доставка засобів для боротьби з вогнем - це волонтерське завдання.

Оскільки пожежонебезпечний період на фронті означає не лише займання через не ідеальне використання, а й численні підпали з боку ворога, то Ротарі ХАБ не обмежився одним вогнегасником. Так бійці харківського гарнізону, отримали 9 порошкових вогнегасників, якими можна ліквідувати п'ять із шести можливих видів пожеж.

Безмежно вдячні фінським донорам, які цю допомогу надали - волонтерам з Гуманітарного Логістичного центру Logistiikkakeskus / Logistics Center.
Благодіємо далі! Слава українській державі!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Песиків рятувати - щастю межі не знати!
12/04/2024
Наша допомога не знає кордонів!
07/04/2024
Не в службу, а в дружбу!
06/04/2024