У часи непрості потребуємо постійної бадьорості!

  • У часи непрості потребуємо постійної бадьорості!
18/04/2023

У часи непрості потребуємо постійної бадьорості!

Війна змінила ритм життя кожного українця. Із одного боку - постійний стрес, додаткова робота, довгі пересування, з іншого - необхідність бути зібраними, сильними та ефективними заради спільної роботи на перемогу. Це накладає відбиток на харчовий раціон. Тому волонтери Ротарі ХАБу вживають ті продукти, які допомагають залишатись у формі за будь-яких обставин.

Але набагато важливіше цілодобово бути на ногах українським захисникам. І для підтримки концентрації на передовій, ми привчаємо козаків пити енергетичний напій.

Під енергетиком слід розуміти середньогазований продукт, у камуфляжній банці. Особливість напою полягає у складі. Тут безпечна доза кофеїну, амінокислоти таурин та вітамінів, які беруть участь у клітинних процесах утворення енергії - B5, B6, B7, B12. Напій має класичний енергетичний смак, такий собі баланс між солодким та кислим.

Також на відміну від натуральних тонізуючих напоїв, енерготоніки діють швидше, сильніше та довше. А ще їх зручно транспортувати та зберігати.

Минулого тижня, під пильним контролем Володимира Безимянова  - координатора допомоги ЗСУ - ротарійські волонтери роздали палету енергетичних коктейлів. Тобто солдати двох військових частин поповнили запаси власної енергії.

Акцію реалізували завдяки друзям-волонтерам із благодійного фонду Безпечне Небо - щиро дякуємо.

Допомога українським козакам - це наша версія протистояння російській агресії!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

24/02/2024
Всеукраїнський Центр Ротарі: всі напрямки служіння під одним дахом!
23/02/2024
Нас у благодійність втягують і за це дякують!
22/02/2024