Триває розподіл ліків!

  • Триває розподіл ліків!
17/04/2023

Триває розподіл ліків!

Тому що це важливий напрям для Ротарі ХАБу. Війна почалась узимку, і ми одразу "ввімкнулись" у пошук противірусних препаратів і антибіотиків. Потім прийшла весна - збільшився попит на протиалергійні препарати. Слідом настало літо та актуальними стали мазі від грибка, а також креми проти сонячних опіків. А далі була осінь, і зима, і ось - нова весна.

На щастя, ми вистояли та продовжили шукати сезонні препарати. І паралельно постачати таблетки й краплі, які харків'яни вживають незалежно від пори року. Наприклад, цукрознижувальні, кардіо- та загальнозміцнювальні, знеболювальні пігулки.

Коли до ротарійського штабу приїжджають палети з європейською, медичною допомогою, нашим завданням є ПЕРЕЧИТАТИ ВСІ ІНСТРУКЦІЇ та РОЗФАСУВАТИ ліки ПО ГРУПАХ. Цей процес відбувається в спеціальному відділі, яким завідують волонтерки з медичною освітою - Ірина та Марина. Дівчата розрізняють діючі речовини препаратів, а тому англійською мовою їх не здивувати.

Із нас би вийшов повноцінний фармзавод. Але в умовах війни куди цінніше розвивати не виробничі потужності, а партнерську співдружність. Таку. яку наразі маємо з волонтерами логістичного центру в Фінляндії - Logistiikkakeskus / Logistics Center.

Частину ліків, яку ми отримали від друзів, нещодавно передали до травматологічного відділення 17-ї лікарні, аби лікарі продовжували надавати повноцінну стаціонарну та консультативно-поліклінічну допомогу хворим.

КОНСОЛІДАЦІЯ Є і вона ПРАЦЮЄ! Слава Україні!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024