Мийте руки з милом і готуйте макарони з сиром!

  • Мийте руки з милом і готуйте макарони з сиром!
16/04/2023

Мийте руки з милом і готуйте макарони з сиром!

Тільки не сприймайте, будь ласка, як наказ, бо це не про нас. Ми просто знову проявляємо турботу, щоби ви не потонули в клопотах.

Спираючись на свій волонтерський досвід зазначимо, що далеко не всі харків'яни дотримуються "ритуалів" на кшталт правил особистої гігієни та вчасного споживання їжі. Хтось забуває, а хтось усього що потрібно немає.

Тому покладаючись на свої благодійні зв'язки, команда Ротарі ХАБу виконує волонтерські обов'язки, зокрема перед населення Харківщини.

Варто наголосити, що ротарійський пакет допомоги доставляється в протилежні сторони нашого регіону. Ну ось, наприклад, тут є фото бенефеціарів Основ'янського району, які надіслав волонтер №29 - Гейдаров Алі. Також потребуючих із смт Безлюдівка (фотографувала волонтерка №387 - Коц Валентина). А ще бабусь із Індустріального району, яких сфотографував волонтер №567 Белоус Михайло.

І всі ці люди дякують за надану гуманітарку донорам: за макарони та крупу ячмінну Samaritan's Purse, а за рідке, антисептичне мило - Логістичному центру Товариства Українців Logistiikkakeskus / Logistics Center із м. Гельсінки.

Робити милосердні справи - це спосіб життя ротарійців. А ми ще й українці! Тому менше переживайте, більше про себе дбайте та у такий спосіб нам допомагайте!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024