Голодний солдат - як автомат без набоїв!

  • Голодний солдат - як автомат без набоїв!
16/04/2023

Голодний солдат - як автомат без набоїв!

Але повз Володимира Безимяновa - координатора допомоги ЗСУ, силам спеціальних операцій, НЕПОРЯДОК у вигляді голоду НЕПРОШМИГНЕ.

Володимир чотирнадцятий місяць ГОДУЄ СОЛДАТ поживною їжею, яку команда Ротарі ХАБу (Rotary Club Kharkiv "New Level", Rotary Club Kharkiv Mriya, Rotary club Kharkiv, Харківський Ротарі Клуб "Харків-Сіті") отримує з різних куточків благодійного світу.

При розфасуванні продуктів по коробках і пакетах, він звертає увагу на термін придатності та умови зберігання. Щоб у польових умовах козаки правильно розподілили смаколики, заздалегідь склали меню та не залишись в межах службового раціону.

Подивіться самі на різномаїття харчів, які було доставлено на днях. Тут є макарони, крупи, томатна паста, консервована квасоля та горох, сіль, тушковане м'ясо, пісочне та шоколадне печиво, булочки, чай, кава. На наш погляд, цих "набоїв" (тобто наборів), солдатам цієї бригади вистачить на 3-5 днів. А значить у нас є час, щоби сформувати новий вантаж.

Роздаємо допомогу - здобуваємо перемогу!
Вони на фронті, ми в тилу!
Слава рідним ЗСУ!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Фінська автівка = військова мандрівка!
23/03/2024
Гелевий антисептик - недугів суперник!
16/03/2024
Медична підтримка побратимів - благодійних командирів!
15/03/2024