Це не щасливий збіг. Це - благодійний колообіг!

  • Це не щасливий збіг. Це - благодійний колообіг!
14/04/2023

Це не щасливий збіг. Це - благодійний колообіг!

Спланований, безперервний і дуже-дуже душевний. Тому влаштуйтесь зручніше, зробіть навколо тишу та прочитайте про що ми тут пишем.

Десь на півдні Харкова, в 112 км від центра міста, у Ізюмському районі, існує собі селище міського типу Савинці. Тут, як і в усіх громадах, що себе поважають, працюють заклади дошкільної і середньої освіти. Але цього разу зосередимо увагу на Савинському ліцеї.

Тут, як і в усіх школах, що себе розвивають, навчаються обдаровані діти. Але цього разу познайомимось із учнем 8-го класу - Сергієм Добровенко.

Тут, як і в усіх деокупованих районах, що себе українськими відчувають, благодіять волонтери, волонтерські групи, благодійні фонди, гуманітарні штаби. І звичайно тут є місце благодійникам Ротарі ХАБу, а саме Галині Протопоповій.

А далі було якось так: пані Галина видавала солодощі дітям у Ізюмському районі, а учень Сергій попросив передати картину, яку написав спеціально для захисників України. І це було під силу зробити нашому Володимиру - керівнику відділу допомоги ЗСУ.

Хлопці-воїни були настільки зворушені, що від свого підрозділу - ССО "СМУРФИ" подякували восьмикласнику Сергію армійськими речима: підписали та подарували футболку та панаму (таку ж саме, як носять самі).

Після прочитання цієї історії, усі повинні засвоїти: ми так сильно один за одним сумуємо, що постійно щось даруємо. Тому нехай наш колообіг добра стане прикладом для наслідування й милування! Слава Україні!

#Rotary_International #Rotary_in_Ukraine #Ротарі_Інтернешнл #Ротарі_в_Україні #із_рук_в_руки #supportukraine #helpukraine #stopwar #підтримуйхарків #волонтерихарків #харків #салтовка #гуманітарнадопомога #славаукраїні #волонтерство #волонтер #волонтериукраїни #харьков #донат #допомогахарків #допомогадітям

Всі материали

Останні пости

Песиків рятувати - щастю межі не знати!
12/04/2024
Наша допомога не знає кордонів!
07/04/2024
Не в службу, а в дружбу!
06/04/2024